Visit SKAKO Concrete`s new website here.

Mens den danske eksport generelt er udfordret ovenpå Covid-19, har det fynske industriselskab SKAKO haft stor succes på eksportmarkedet. Senest har SKAKO netop indgået store ordrer i USA og Sydkorea.

Smilene er store hos SKAKO i Faaborg, der inden for kort tid har solgt to store, komplette betonanlæg. Det ene til en kunde i USA og det andet til et større konglomerat i Sydkorea.

Aftalerne på samlet 25 mio. kr. er det foreløbige højdepunkt på et halvt år med stor succes på eksportmarkedet. Specielt har SKAKO Concrete fået godt hul igennem til det amerikanske marked, hvor man igennem nogle år har arbejdet strategisk på at bryde igennem.

Succes med differentieret tilgang

”Det er to store ordrer, som giver grund til glæde. Specielt fordi de understreger, at vores differentierede tilgang til forskellige markeder virker,” siger Steffen Kremmer, adm. direktør i SKAKO Concrete, og tilføjer:

”De seneste år har vi haft et strategisk fokus på en øget tilstedeværelse i USA, og derfor er det selvfølgelig fantastisk at se, at vores strategi i stigende grad viser sit potentiale. Vi har det sidste halve år indgået fire store ordrer til en værdi af mere end 25 mio. kr. på det amerikanske marked. Ordren i Sydkorea glæder mig, fordi det er et udtryk for, at interessen for vores produkter og løsninger slår igennem på markeder, hvor de efterspørger high end-kvalitetsprodukter. At de vælger SKAKO er en kæmpe anerkendelse.”

Ordrerne følger op på flot kvartalsregnskab

SKAKO-koncernen består af de to forretningsområder SKAKO Vibration og SKAKO Concrete. Vibrationsdivisionen leverer vibrationsudstyr til industrien, mens Concretedivisionen leverer maskiner og processtyringsanlæg til fremstilling af beton.

De to ordrer til USA og Sydkorea ligger i Concretedivisionen og indeholder både blandere, højsiloanlæg, cementsilo og fuldautomatiske SKAKOMAT-styringer. Anlæggene skal leveres i 2020.

Med succesen på eksportmarkederne tager SKAKO den flotte udvikling fra 2019 med ind i 2020, hvad årets første kvartalsregnskab også viser. Her leverer SKAKO et stærkt resultat på 5,6 mio. kr. og en omsætning på 97,8 mio. kr. Resultatet er en fremgang på hele 65 procent i forhold til samme periode sidste år, mens omsætningen er ti procent højere end i første kvartal af 2019.

Til trods for et stærkt første kvartal og en god ordreindgang vælger SKAKO, på grund af generel usikkerhed om eksportmarkedernes økonomi efter Covid-19, fremadrettet at guide konservativt med et resultat på 10-15 mio. kr. for 2020.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Steffen Kremmer, adm. direktør, SKAKO Concrete, tlf.: 2363 9376

Fakta om SKAKO:

SKAKO-koncernen består af de to forretningsområder SKAKO Vibration og SKAKO Concrete. SKAKO Vibration udvikler, designer og sælger vibrationsfødere, vibrationstransport og vibrationssigteudstyr af høj kvalitet, der anvendes i hele spektret af materialehåndtering og bearbejdning. Vi har primært fokus på anlægssalg med en solid aftersales-forretning. SKAKO Concrete udvikler, designer og sælger et mangesidigt produktprogram af høj kvalitet af alle slags betonblandeanlæg til færdigbeton, præfabrikeret beton og jobsiteanlæg. Vi har primært fokus på anlægssalg med en stærk aftersales-forretning. SKAKO har faciliteter i Faaborg, Strasbourg (Frankrig) og San Sebastian (Spanien).

Take the next step with us

Would you like to learn more about our solutions or do you have any other questions, then feel free to fill out the form below and we will contact you shortly.

  • *Required field